Wat is Menss?

Menss helpt je vooruit
Soms heb je even hulp nodig. Doordat je leven anders verloopt dan je wil. Op dat moment is Menss er voor je. Wij zijn een team van zeven organisaties met ieder een eigen expertise. We helpen je graag op weg naar een fijner leven, waarin je ergens bij hoort en meedoet op de manier die bij jou past. Wie van ons je daarbij helpt, ligt aan de vraag die je op dit moment hebt.

Stap voor stap
We volgen jouw pad en tempo en gaan stap voor stap aan de slag met jouw vragen en wensen. Jij bepaalt. Wij luisteren naar je. Bij ons kun je vertellen wat jij belangrijk vindt.  Waar je je misschien zorgen over maakt. Moeilijk vindt of wat je mist. En: wat je juist wel wil. Je krijgt een vast aanspreekpunt. Dat zorgt voor duidelijkheid en maakt dat je je verhaal maar één keer hoeft te vertellen. En met alles wat je vertelt gaan wij zorgvuldig om.

Meedoen, zelfvertrouwen en rust
Meedoen aan de dingen die je leuk vindt, meer zelfvertrouwen en rust. Mensen ontmoeten en ontdekken wat bij je past. (Vrijwilligers)werk en meedoen aan leuke activiteiten zijn voorbeelden van dingen die je kunt doen. Meedoen op jouw tempo. We kijken samen hoe dat het beste kan. Bij de start maken we afspraken. Zo weet iedereen waar hij aan toe is. 

Gratis hulp en positieve resultaten
Onze hulp is gratis. Van alle mensen die we begeleidden, is 78% positief over de stappen die ze zetten.  Ze zijn gelukkiger en doen wat ze leuk vinden. Jou lukt dat ook, daar geloven we in. Als je komt en we samen aan de slag gaan, zie je vanzelf dat het beter wordt.

De zeven organisaties
ContourdeTwern, Feniks, Krachtcentrale 013, MST, Broodje Aap & Linke Soep, Groeituin013 en SK013. Dat zijn de partners binnen het samenwerkingsverband Menss. Samen helpen we mensen die dat nodig hebben.

Ga je samen met ons stappen zetten?